aboutus
lopende band

Wij zijn bereid om eender welke orde voor elk van onze producten goed te keuren.

Warm welkom u om onze fabriek te bezoeken.

 

1. Opgericht in de Provincie van Shandong van 2006, China, onze fabriek - Daohang-de Machinesfabriek nu is een professionele fabrikant van de machine van de oliepers. Wij niet alleen industrie-leiden plaatselijk, met gespecialiseerd R&D-team, hebben onze producten ook een goede verkoop in Europa, Amerika, Afrika, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, enz. gevonden.

2. Goedkeurend een wijze van de fabrieks directe verkoop, verwijderen wij de tussenpersoon, wat de prijs voor onze klanten laagst maakt.

3. Hebben verkregend verscheidene nationale certificatie van het ontwerpoctrooi en Ce-certificaat, zijn onze machines praktische evenals elegante verschijning.

4. Geavanceerde technologie en hoogte - de kwaliteit, onze machines is geschikt voor soorten olie grondstoffen. Ook hebben wij verschillende modellen met verschillende functies voor verschillende olie-drukkende voorwaarden.

 

Dezhou Daohang Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0Dezhou Daohang Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 1Dezhou Daohang Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 2Dezhou Daohang Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 3Dezhou Daohang Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 4Dezhou Daohang Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 5

OEM / ODM

Wij zijn goedkeuren OEM/ODM-ook orden.

Dezhou Daohang Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0

R & D

Daohang Machiney heeft professioneel R&D-team om nieuwe machines volgens markt of van de klant eisen te ontwikkelen.

 

Wij hebben meer dan 100 werknemers en meer dan 10 professionele mechanische technici. Onze fabriek heeft sterke onderzoek en ontwikkelingssterkte, en heeft een onafhankelijk onderzoek en een ontwikkelingsteam, en hangt altijd de vereisten van voortreffelijkheid aan, professionele de machinesproducten van de oliepers. Wij hebben vele octrooicertificaten verkregen en het Ce-certificaat overgegaan.

Contactgegevens